Inzetbaarheidsgesprekken / inzetbaarheidstrajecten

Inzetbaarheidsgesprekken / inzetbaarheidstrajecten

Mensen moeten steeds langer doorwerken. Dan is het belangrijk dat zij al die tijd goed inzetbaar blijven. Als werkgever heb je hier een belangrijke rol in. Maar hoe pak je dat aan? Hoe zorg je er concreet voor dat je medewerkers inzetbaar blijven? Hoe en op welke manier kun je hen daarbij helpen? Hoe leg je gesprekken hierover vast? En welke afspraken maak je over de voortgang? Hoe bewaak je dat gemaakte afspraken worden nagekomen? Loop je met deze vragen rond en kun je hier wel wat hulp bij gebruiken?

Een inzetbaarheidsgesprek geeft inzicht

1voud Inzetbaarheid & Vitaliteit helpt je bij het voeren van inzetbaarheidsgesprekken en het begeleiden van inzetbaarheidstrajecten. Een inzetbaarheidsgesprek gaat over kansen, uitdagingen, eisen in het werk en behoeftes van werknemers. Een gesprek over inzetbaarheid kan over van alles gaan en zou eigenlijk meer dan eens per jaar gevoerd moeten worden. Het gaat om het uitwisselen van idee├źn en denken in mogelijkheden. In een sfeer van veiligheid en gelijkwaardigheid. Pas dan komen de signalen waar je wat aan hebt. En waar je echt wat mee kunt.

Wat doen onze inzetbaarheidsadviseurs?

Onze ervaren inzetbaarheidsadviseurs kunnen inzetbaarheidsgesprekken voor en namens je voeren. Maar we kunnen je leidinggevenden ook trainen, zodat zij leren deze waardevolle gesprekken op een goede manier te voeren.

Wil jij je medewerkers klaarmaken voor de toekomst?
Vraag dan nu informatie aan

Maak hier je afspraak Bel ons Of mail ons

Terug naar Advisering

De kracht van
1voud

  • Daadkracht
  • Deskundigheid
  • Bevlogenheid
  • Proactiviteit
1voud inzetbaarheid en vitaliteit

Neem contact op

Mail ons

info@1voud.nl

Wij nemen binnen 24 uur contact op

Bel ons

0575 55 59 61

Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur.

Afspraak inplannen

Maak een afspraak!

Vrijblijvend een afspraak met ons inplannen.

Activeren, Motiveren & Stimuleren!