Budgetcoaching

Budgetcoaching

Er zijn allerlei redenen waardoor medewerkers niet lekker in hun vel zitten en niet optimaal presteren. Uit onderzoek blijkt dat zo’n 20% van alle werknemers wel eens financiële problemen heeft. Dat is niet alleen vervelend voor een medewerker, ook werkgevers kunnen met de gevolgen hiervan te maken krijgen. Als er geen oplossing komt voor de financiële problemen, dan kan dit bijvoorbeeld resulteren in een ziekmelding. Budgetcoaching kan dan uitkomst bieden.

Budgetcoaching geeft lucht

Soms heeft een medewerker net even dat steuntje in de rug nodig om zijn of haar financiële problemen aan te pakken. Een budgetcoach kan hulp bieden. Als financiële problemen worden opgelost, worden daarmee vaak ook andere problemen verholpen. Je medewerker kan weer opgelucht ademhalen, omdat erger is voorkomen. En als jij als werkgever hebt geholpen door een budgetcoach in te schakelen, heb je er vaak weer een extra gemotiveerde medewerker bij.

Budgetcoaching via 1voud Inzetbaarheid & Vitaliteit

Onze budgetcoach gaat na een intake samen met je medewerker aan de slag en zorgt ervoor dat er overzicht en rust komt! Na de intake wordt er ook een inschatting gemaakt van de verwachte tijdsduur die nodig is om je werknemer op weg te helpen. Dit is sterk afhankelijk van hoe de administratie eruit ziet. De budgetcoach kan zowel door de werkgever, als door de medewerker worden ingeschakeld.

Je medewerker leert:

  • Een financiële administratie op te zetten;
  • De administratie zorgvuldig bij te houden;
  • Een gemiddelde maandbegroting te maken;
  • Omgaan met een nieuw budget.

Ben je werkgever en wil je je medewerker met financiële problemen helpen? Of: ben je werknemer en wil je eindelijk van je financiële problemen af?

Vraag dan nu informatie aan.

Maak hier je afspraak Bel ons Of mail ons

Terug naar Training en Coaching

De kracht van
1voud

  • Daadkracht
  • Deskundigheid
  • Bevlogenheid
  • Proactiviteit
1voud inzetbaarheid en vitaliteit

Neem contact op

Mail ons

info@1voud.nl

Wij nemen binnen 24 uur contact op

Bel ons

0575 55 59 61

Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur.

Afspraak inplannen

Maak een afspraak!

Vrijblijvend een afspraak met ons inplannen.

Activeren, Motiveren & Stimuleren!