Mogelijkheid trainingen/workshops

Mogelijkheid trainingen/workshops

Hoe ga ik het gesprek aan met zich frequent ziekmeldende medewerkers? Hoe zorg ik ervoor dat onze ondernemersraad voldoende is toegerust om goed mee te kunnen denken met ons verzuimbeleid? Hoe pas ik arbo- en verzuimwetgeving op een praktische manier toe in mijn bedrijf? Loop je als MKB’er ook met dit soort vragen rond? Een praktische training of workshop van 1voud Arbo biedt de antwoorden.

Waarom een verzuimtraining via 1voud Arbo?

Als arbodienst maken we allerlei situaties mee op het gebied van arbo en verzuim. Daarnaast houden we jaarlijks klanttevredenheidsonderzoeken. Daaruit krijgen we een helder beeld van de situaties waar onze klanten mee te maken krijgen. Al deze kennis en ervaring verwerken we in onze trainingen en workshops. We werken in het oosten van het land. De trainers die we inzetten komen ook uit dit gebied. Zij zijn bekend met de cultuur en werkwijze binnen de bedrijven in deze regio en hebben er ook affiniteit mee.

Incompany of via open inschrijving

1voud Arbo biedt trainingen aan, zowel incompany als op basis van open inschrijving.

Incompany
Een incompanytraining kan handig zijn als er meerdere mensen binnen je organisatie getraind moeten worden op hetzelfde onderwerp of gebied. Daarnaast scheelt het kosten doordat er bijvoorbeeld geen extra reiskosten bijkomen.

Al onze incompanytrainingen worden op maat gemaakt. We luisteren goed naar wat er binnen je organisatie speelt en passen hier de inhoud maar ook zaken als casussen en lesmateriaal op aan. De kennis en vaardigheden die de deelnemers tijdens de training opdoen kunnen dus direct worden toegepast in de praktijk.

Open inschrijving
Open inschrijvingstrainingen zijn geschikt als slechts één of enkele medewerkers in je organisatie behoefte hebben aan een bepaalde opleiding. Voordeel van een training buiten het eigen bedrijf is dat cursisten tijdens deze trainingen ervaringen kunnen delen met medewerkers van andere bedrijven. Dit levert vaak verrassende en nuttige inzichten op. Via onze trainingskalender kun je je inschrijven voor verschillende trainingen en workshops op het gebied van arbo en verzuim.

All-in en flexibel
Bij zowel onze incompany- als de open inschrijvingstrainingen hanteren we het all-inprincipe; trainingsmateriaal, naslagwerken en catering zijn inbegrepen. Deelnemers kunnen hun eigen casussen inbrengen. Uiteraard wordt alles dat besproken wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Tijdens de trainingen houden we niet star vast aan de inhoud of werkvorm. Als er gedurende de training behoefte ontstaat aan een zijstapje of als een andere werkvorm effectiever lijkt, dan gaan onze trainers daar flexibel mee om.

Doelgroepen

1voud Arbo verzorgt trainingen voor:

 • management;
 • leidinggevenden;
 • specifieke afdelingen;
 • OR-leden;
 • preventiemedewerkers;
 • HR-medewerkers;
 • bedrijfshulpverlening (bhv)

Wil je weten of 1voud Arbo een passende training heeft voor jouw trainingsvraag? Bekijk hier alle trainingen.

 

Maak hier je afspraak Bel ons Mail ons

Terug naar Preventie

De kracht van
1voud

 • Daadkracht
 • Deskundigheid
 • Bevlogenheid
 • Proactiviteit

Neem contact op

Mail ons

info@1voud.nl

Wij nemen binnen 24 uur contact op

Bel ons

0575 55 59 61

Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur.

Afspraak inplannen

Maak een afspraak!

Vrijblijvend een afspraak met ons inplannen.

Activeren, Motiveren & Stimuleren