Pro forma opzeggen

Pro forma opzeggen

Evaluatie/heroriƫntatie

Voor veel bedrijven is het nu de periode om de uitvoering van de arbodienstverlening (opnieuw) kritisch onder de loep te nemen. Indien u niet (voldoende) tevreden bent, neemt u dan contact op met 1voud Arbo. Wij gaan natuurlijk graag met u in gesprek om een passend voorstel te kunnen doen.   

 

Pro-forma opzeggen vóór 1 oktober

Eén van de meest vergeten zaken bij de selectie van een arbodienst is echter het tijdig opzeggen van het contract met de huidige arbodienst. Veel arbocontracten hebben namelijk een opzegtermijn van 3 (!) maanden, vóór de contractvervaldatum. Bij de meeste arbocontracten is de vervaldatum 31 december. Dit betekent dat u dan vóór 1 oktober moet hebben opgezegd. Niet op tijd opzeggen betekent dat u hoogstwaarschijnlijk nog een jaar vast zit aan uw oude contract.  

Door het contract met uw huidige arbodienst pro-forma op te zeggen, bent u niet aan deze termijnen gebonden en hebt u per de vervaldatum in ieder geval de handen vrij om de door u gewenste keuze te maken. Ook indien u nog twijfelt of u wilt overstappen, is ons advies om de pro-forma beĆ«indiging al wel vast schriftelijk (aangetekend) aan te kondigen.

 

Wil jij óók overstappen met de kracht van 1voud?

Zeg voor 1 oktober pro forma het contract op bij je huidige arbodienst. Dan heb je ruim de tijd (tot 1 januari 2023) om alternatieven af te wegen en alsnog de keuze te maken om over te stappen of te blijven waar je nu zit.

Wil jij óók overstappen met de kracht van 1voud?

Vul je onderstaand formulier in, dan krijg je toegang tot het gratis pro forma formulier.

Vul onderstaande velden zo volledig mogelijk in.

Naam:
E-mail:

Onmiddelijk overstappen

Wilt u na uw opzegging, niet een aantal maanden wachten, maar onmiddellijk naar 1voud Arbo overstappen? Dat kan uiteraard ook!

Wij pakken dan onmiddellijk de begeleiding van alle lopende zaken over. U betaalt dan géén aansluittarief over de periode waarin uw contract elders nog loopt. 1voud Arbo brengt dan enkel de uitgevoerde dienstverlening in rekening.

Maak een afspraak Bekijk de overstapweken

Activeren, Motiveren & Stimuleren