nieuws

nieuws

Beweegtip
Nieuws van: 29 juni 2021

Beweegtip

Het prachtige zomerweer doet even een stapje terug. Sommige mensen vinden het jammer, anderen vinden het heerlijk en zeggen zelfs letterlijk: “Hè hè, ik kan eindelijk weer wat doen!”. Laten we er maar vanuit gaan dat er nog meer van deze warme zomerdagen komen dit jaar.

Lees nieuwsartikel
Gezonde maaltijdsalade!
Nieuws van: 2 juni 2021

Gezonde maaltijdsalade!

De zon laat zich eindelijk zien en dat betekent meer tijd voor koude gerechten! Daarom hebben we deze keer een heerlijk recept voor een maaltijdsalade voor je klaarstaan. Dit is niet zomaar een salade, maar een rijkgevulde salade met met asperges, ham en ei.

Lees nieuwsartikel
Dag van de coach
Nieuws van: 2 juni 2021

Dag van de coach

Een opleiding tot Gelukscoach! Dat klinkt fantastisch, toch? En ik kan je zeggen, dat is het ook! Wat betekent geluk voor jou? Dan heb ik het niet over geluk hebben, maar over gelukkig zijn. Gelukkig zijn betekent voor iedereen iets anders. Je kunt geluk alleen ervaren vanuit jouzelf. Wanneer voel jij je gelukkig? Wat voel je dan? Wat doe je dan? Met wie ben je dan?

Lees nieuwsartikel
Pieker jij veel?
Nieuws van: 26 mei 2021

Pieker jij veel?

Volgens Wikipedia komt het woord piekeren van het Maleis/Indonesische pikir/fikir waar het denken/nadenken betekent.Piekeren heeft een negatieve klank, maar heeft wel degelijk ook een functie. We willen immers graag een gevoel van controle hebben. Daarnaast kan het ons ook afleiden van bepaalde gevoelens of emoties. Op korte termijn hoeft er dan ook niets mis mee te zijn, maar het moet niet doorslaan, waardoor het je negatieve energie kost en ‘gedwongen’ aan niets anders meer kunt denken.

Lees nieuwsartikel
Activeren, Motiveren & Stimuleren!