nieuws

nieuws

Opvang bij een ingrijpende gebeurtenis op het werk
Nieuws van: 28 april 2021

Opvang bij een ingrijpende gebeurtenis op het werk

Een trauma kan ontstaan na een ingrijpende gebeurtenis zoals geweld of mishandeling. Maar het kan ook ontstaan door een alledaagse normale gebeurtenis, denk hierbij aan een val, ongeluk, medische ingreep of overlijden van een dierbare. En wat voor een impact heeft een bedrijfsongeval in de productie op jouw personeel?

Lees nieuwsartikel
Dag tegen Pesten
Nieuws van: 14 april 2021

Dag tegen Pesten

19 april is de ‘Landelijke Dag tegen Pesten’. Op deze dag wordt er in Nederland extra aandacht besteed aan het stoppen van pesten. Er wordt bewust stilgestaan bij pesten en de gevolgen van pesten voor zowel slachtoffers, pestkoppen, meelopers en omstanders.

Lees nieuwsartikel
Bananendag!
Nieuws van: 14 april 2021

Bananendag!

Morgen is het Internationale bananendag! Deze dag is overgewaaid vanuit Amerika. Morgen zijn we helemaal gek op bananen, dus daarom hebben we nu alvast een recept voor je klaarstaan. Wist je dat een banaan veel vezels bevat en daarom goed is voor de spijsvertering. Daarnaast bevat het ook nog eens kalium waardoor het bloeddrukverlagend is. En dan kun je ook nog eens superleuke recepten maken met de banaan als hoofdingrediënt. Op Internationale Bananendag delen we graag een van onze favorieten met je: BANANENBROOD! Een gezonde snack.

Lees nieuwsartikel
Even voorstellen... keuringsarts Albert Jan van Leusden
Nieuws van: 23 maart 2021

Even voorstellen... keuringsarts Albert Jan van Leusden

Mijn naam is Albert Jan van Leusden. Ik ben per 15 maart jl. bij 1voud Werken & Gezondheid gestart als keuringsarts, waar ik erg enthousiast over ben. Bij 1voud zal ik me in eerste instantie vooral bezig gaan houden met het uitvoeren van keuringen voor bedrijven en particulieren. Zoals bijvoorbeeld (groot) rijbewijskeuringen en taxipaskeuringen. Dit doe ik onafhankelijk. Ik heb vele jaren ervaring als arts bij verschillende bedrijven. Daarnaast heb ik bestuurlijke ervaring. En vanwege het grote succes gaat Albert Jan nu ook aan de slag bij onze nieuwe keuringslocatie in Duiven!

Lees nieuwsartikel
Activeren, Motiveren & Stimuleren!