nieuws

nieuws

Vacature: Keuringsarts
Nieuws van: 10 juni 2020

Vacature: Keuringsarts

1voud Arbo is een allround gecertificeerde arbodienstverlener voor het midden- en kleinbedrijf. We zijn deskundig, daadkrachtig en betrokken. In verband met uitbreiding van onze activiteiten komen wij graag in contact met (zelfstandig) Keuringsartsen voor diverse locaties in onze regio. Op onze website (www.1voud-arbodienst.nl/spreekuurlocaties), ziet u waar de locaties van 1voud Arbo zich bevinden.

Lees nieuwsartikel
Ondernemen in de anderhalve meter economie
Nieuws van: 19 mei 2020

Ondernemen in de anderhalve meter economie

Het coronavirus heeft enorme impact op onze samenleving, maar ook op de wijze waarop werknemers en werkgevers met elkaar omgaan. Nu we langzaam de draad weer oppakken is de vraag voor veel ondernemingen en hrm-ers; wat is de impact (geweest) op onze medewerkers.

Lees nieuwsartikel
Vertrouwenspersoon
Nieuws van: 13 mei 2020

Vertrouwenspersoon

Ongewenst gedrag zorgt voor verminderde inzetbaarheid. De gevolgen hiervan uiten zich in een negatieve werksfeer, extra verzuim, een verhoogde kans op een burn-out, maar ook tot minderproductiviteit. Werkgevers zijn op dit moment al wettelijk verplicht om psychosociale arbeidsbelasting (PSA) te voorkomen. Eén op de vijf werknemers in Nederland wordt echter gepest, gediscrimineerd of geĆÆntimideerd. De geluiden van het wettelijk verplicht stellen van een vertrouwenspersoon worden steedssterker.

Lees nieuwsartikel
WIJ HELPEN JOU BESPAREN
Nieuws van: 14 april 2020

WIJ HELPEN JOU BESPAREN

De Werkhervattingskas (WHK) is een geldbedrag waaruit de arbeidsongeschiktheidsuitkeringen worden betaald voor (ex)werknemers. Als werkgever betaal je ieder jaar een premiepercentage aan de Belastingdienst. Zodra werkgevers deze nota ontvangen, betalen ze vaak direct, zonder te controleren. De premiebeschikking is niet altijd juist, waardoor de financiƫle schade voor jou als werkgever groot kan zijn. Wij onderzochten een beschikking voor een klant en hielpen het bedrijf besparen.

Lees nieuwsartikel
Activeren, Motiveren & Stimuleren!