nieuws

nieuws

Bewegen is een medicijn
Nieuws van: 21 oktober 2020

Bewegen is een medicijn

Nu half Nederland veelal zittend werk doet blijken hart en vaatziektes, diabetes en depressie hun opmars te maken. Studies wijzen ook uit dat je een verhoogde kans hebt op kanker als je teveel zit. Corona doet daar nog een schep bovenop: we zijn nog meer uren per dag gaan zitten en minder gaan bewegen. Terwijl het belang van gezonde werknemers steeds meer indaalt binnen organisaties lijkt Corona ons nog verder uit te dagen om de juiste stappen te zetten voor onze gezondheid. Dat is wellicht minder ingewikkeld dan je denkt, je gezondheid is met enkele aanpassingen aanzienlijk te verbeteren.

Lees nieuwsartikel
Even voorstellen: Sydney
Nieuws van: 16 september 2020

Even voorstellen: Sydney

Mijn naam is Sydney Heijenk. Per 1 september jl. ben ik begonnen als administratief medewerkster bij 1voud Werken & Gezondheid. Voordat ik bij 1voud Werken & Gezondheid aan de slag ging, heb ik brede ervaring opgedaan in receptie werkzaamheden en in de horeca. Hierbij was het belangrijk om klanten netjes en vriendelijk te woord te staan en dit neem ik natuurlijk graag mee naar 1voud.

Lees nieuwsartikel
Vanaf 1 augustus kun je kosteloos een ontwikkeladvies aanvragen
Nieuws van: 14 augustus 2020

Vanaf 1 augustus kun je kosteloos een ontwikkeladvies aanvragen

Alle werknemers en werkzoekenden in Nederland hebben de kans om vanaf 1 augustus kosteloos een op maat geschreven ontwikkeladvies te krijgen.

Lees nieuwsartikel
Vijf jaar 1voud: van oprichting naar toekomst
Nieuws van: 4 augustus 2020

Vijf jaar 1voud: van oprichting naar toekomst

Dit jaar is het 5 jaar geleden dat 1voud Arbo is opgericht. Bij aanvang was kristalhelder wat een arbodienstverlener moest bieden en wat vooral ook niet, maar ook wilden we starten met een pakkende 1voudige bedrijfsnaam. 1voud staat voor een persoonlijke en betrokken benadering naar werkgever en werknemer en het werken vanuit verbinding. De gesprekken met onze klanten gaan inmiddels over het “managen van verzuim” in de breedste zin, dus niet alleen over het begeleiden van verzuim maar ook over het voorkomen daarvan.

Lees nieuwsartikel
Activeren, Motiveren & Stimuleren!