nieuws

nieuws

WIJ HELPEN JOU BESPAREN
Nieuws van: 14 april 2020

WIJ HELPEN JOU BESPAREN

De Werkhervattingskas (WHK) is een geldbedrag waaruit de arbeidsongeschiktheidsuitkeringen worden betaald voor (ex)werknemers. Als werkgever betaal je ieder jaar een premiepercentage aan de Belastingdienst. Zodra werkgevers deze nota ontvangen, betalen ze vaak direct, zonder te controleren. De premiebeschikking is niet altijd juist, waardoor de financiƫle schade voor jou als werkgever groot kan zijn. Wij onderzochten een beschikking voor een klant en hielpen het bedrijf besparen.

Lees nieuwsartikel
Thuiswerken, dat is best 1voudig!
Nieuws van: 31 maart 2020

Thuiswerken, dat is best 1voudig!

Nederland werkt massaal thuis. Voor de één is het een hele uitkomst, voor de ander is het even wennen. Hoe zorg je er nou voor dat je jouw ritme vasthoudt? En waar moet je op letten bij het creĆ«ren van jouw thuiswerkplek? Wij hebben een aantal eenvoudige tips voor jou op een rijtje gezet

Lees nieuwsartikel
Stagiair HRM
Nieuws van: 11 maart 2020

Stagiair HRM

Ben je op zoek naar een leuke leerzame stage waar iedere dag een verrassing is? Dan is 1voud Arbo wat voor jou! Wij hebben plek voor jou vanaf 13 april 2020. 1voud Arbo is een jonge en dynamische allround Arbodienstverlener. Ons kantoor is gevestigd in Vorden en makkelijk te bereiken met auto of het openbaar vervoer. Het team bestaat uit 5 casemanagers, een accountmanager en een operationeel manager. 1voud Arbo begint zich steeds verder uit te breiden naar alle kanten van de Achterhoek en Twente en de bedrijfsartsen houden wekelijks spreekuur in Vorden, Doetinchem, Elst en Zevenaar.

Lees nieuwsartikel
Compensatie transitievergoeding
Nieuws van: 10 maart 2020

Compensatie transitievergoeding

De Rijksoverheid heeft een nieuwe compensatieregeling in het leven geroepen, namelijk de compensatie transitievergoeding. Vanaf 1 april kunnen werkgevers deze compensatie aanvragen als zij een werknemer ontslaan die al meer dan twee jaar ziek is. Wil jij deze compensatie aanvragen en weet je niet goed hoe? Lees dan snel verder.

Lees nieuwsartikel
Activeren, Motiveren & Stimuleren!