nieuws

nieuws

Een beetje extra liefde voor ons immuunsysteem
Nieuws van: 9 november 2020

Een beetje extra liefde voor ons immuunsysteem

Ons immuunsysteem draait volop overuren deze maanden nu het Coronavirus voortdurend op de loer ligt. En oh ja, dat griepvirus komt in deze herfstmaanden ook weer gedag zeggen. Kortom: volop werk te doen voor ons immuunsysteem. Een beetje extra liefde en aandacht voor dit prachtige verdedigingssysteem in ons lichaam is dan ook wel op z’n plaats!

Lees nieuwsartikel
Corona effecten op de werkvloer
Nieuws van: 5 november 2020

Corona effecten op de werkvloer

Werknemers kampen door de langdurige coronacrisis met steeds meer (psychische) problemen. Uit CNV-onderzoek onder ruim 1500 leden blijkt dat 29 procent van de werkenden meer werkstress ervaart dan voor de corona-uitbraak.

Lees nieuwsartikel
Bewegen is een medicijn
Nieuws van: 21 oktober 2020

Bewegen is een medicijn

Nu half Nederland veelal zittend werk doet blijken hart en vaatziektes, diabetes en depressie hun opmars te maken. Studies wijzen ook uit dat je een verhoogde kans hebt op kanker als je teveel zit. Corona doet daar nog een schep bovenop: we zijn nog meer uren per dag gaan zitten en minder gaan bewegen. Terwijl het belang van gezonde werknemers steeds meer indaalt binnen organisaties lijkt Corona ons nog verder uit te dagen om de juiste stappen te zetten voor onze gezondheid. Dat is wellicht minder ingewikkeld dan je denkt, je gezondheid is met enkele aanpassingen aanzienlijk te verbeteren.

Lees nieuwsartikel
Even voorstellen: Sydney
Nieuws van: 16 september 2020

Even voorstellen: Sydney

Mijn naam is Sydney Heijenk. Per 1 september jl. ben ik begonnen als administratief medewerkster bij 1voud Werken & Gezondheid. Voordat ik bij 1voud Werken & Gezondheid aan de slag ging, heb ik brede ervaring opgedaan in receptie werkzaamheden en in de horeca. Hierbij was het belangrijk om klanten netjes en vriendelijk te woord te staan en dit neem ik natuurlijk graag mee naar 1voud.

Lees nieuwsartikel
Activeren, Motiveren & Stimuleren!