nieuws

nieuws

Leefstijl en Corona
Nieuws van: 23 juni 2020

Leefstijl en Corona

Houd jij grip op jouw leefstijl in deze Corona-tijd? Door Gaby Limberg – Inzetbaarheidsadviseur bij 1voud Arbo

Lees nieuwsartikel
Vacature: Keuringsarts
Nieuws van: 10 juni 2020

Vacature: Keuringsarts

1voud Arbo is een allround gecertificeerde arbodienstverlener voor het midden- en kleinbedrijf. We zijn deskundig, daadkrachtig en betrokken. In verband met uitbreiding van onze activiteiten komen wij graag in contact met (zelfstandig) Keuringsartsen voor diverse locaties in onze regio. Op onze website (www.1voud-arbodienst.nl/spreekuurlocaties), ziet u waar de locaties van 1voud Arbo zich bevinden.

Lees nieuwsartikel
Ondernemen in de anderhalve meter economie
Nieuws van: 19 mei 2020

Ondernemen in de anderhalve meter economie

Het coronavirus heeft enorme impact op onze samenleving, maar ook op de wijze waarop werknemers en werkgevers met elkaar omgaan. Nu we langzaam de draad weer oppakken is de vraag voor veel ondernemingen en hrm-ers; wat is de impact (geweest) op onze medewerkers.

Lees nieuwsartikel
Vertrouwenspersoon
Nieuws van: 13 mei 2020

Vertrouwenspersoon

Ongewenst gedrag zorgt voor verminderde inzetbaarheid. De gevolgen hiervan uiten zich in een negatieve werksfeer, extra verzuim, een verhoogde kans op een burn-out, maar ook tot minderproductiviteit. Werkgevers zijn op dit moment al wettelijk verplicht om psychosociale arbeidsbelasting (PSA) te voorkomen. Eén op de vijf werknemers in Nederland wordt echter gepest, gediscrimineerd of geïntimideerd. De geluiden van het wettelijk verplicht stellen van een vertrouwenspersoon worden steedssterker.

Lees nieuwsartikel
Activeren, Motiveren & Stimuleren!