nieuws

nieuws

Ondernemen in de anderhalve meter economie
Nieuws van: 19 mei 2020

Ondernemen in de anderhalve meter economie

Het coronavirus heeft enorme impact op onze samenleving, maar ook op de wijze waarop werknemers en werkgevers met elkaar omgaan. Nu we langzaam de draad weer oppakken is de vraag voor veel ondernemingen en hrm-ers; wat is de impact (geweest) op onze medewerkers.

Lees nieuwsartikel
Vertrouwenspersoon
Nieuws van: 13 mei 2020

Vertrouwenspersoon

Ongewenst gedrag zorgt voor verminderde inzetbaarheid. De gevolgen hiervan uiten zich in een negatieve werksfeer, extra verzuim, een verhoogde kans op een burn-out, maar ook tot minderproductiviteit. Werkgevers zijn op dit moment al wettelijk verplicht om psychosociale arbeidsbelasting (PSA) te voorkomen. Eén op de vijf werknemers in Nederland wordt echter gepest, gediscrimineerd of geïntimideerd. De geluiden van het wettelijk verplicht stellen van een vertrouwenspersoon worden steedssterker.

Lees nieuwsartikel
WIJ HELPEN JOU BESPAREN
Nieuws van: 14 april 2020

WIJ HELPEN JOU BESPAREN

De Werkhervattingskas (WHK) is een geldbedrag waaruit de arbeidsongeschiktheidsuitkeringen worden betaald voor (ex)werknemers. Als werkgever betaal je ieder jaar een premiepercentage aan de Belastingdienst. Zodra werkgevers deze nota ontvangen, betalen ze vaak direct, zonder te controleren. De premiebeschikking is niet altijd juist, waardoor de financiële schade voor jou als werkgever groot kan zijn. Wij onderzochten een beschikking voor een klant en hielpen het bedrijf besparen.

Lees nieuwsartikel
Thuiswerken, dat is best 1voudig!
Nieuws van: 31 maart 2020

Thuiswerken, dat is best 1voudig!

Nederland werkt massaal thuis. Voor de één is het een hele uitkomst, voor de ander is het even wennen. Hoe zorg je er nou voor dat je jouw ritme vasthoudt? En waar moet je op letten bij het creëren van jouw thuiswerkplek? Wij hebben een aantal eenvoudige tips voor jou op een rijtje gezet

Lees nieuwsartikel
Activeren, Motiveren & Stimuleren!